Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Komercziņas

Četri iemesli, kāpēc kvalitatīvs darba apģērbs atmaksājas

© Husqvarna.com

Labi darba apģērbi - tā ir liela daļa no darba efektivitātes garanta, jo tie ir radīti, lai būtu ērti, funkcionāli un kalpotu ilgi, kā arī, lai rūpētos par valkātāja drošību un veselību. Cilvēks nevar ietekmēt laikapstākļus, bet pilnīgi noteikti var ietekmēt to, ka vienlīdz ērti var strādāt saulē, vējā, lietū vai troksnī, saglabājot ērtus un drošus darba apstākļus. Šajā rakstā apskatīsim piecus būtiskus iemeslus, kāpēc ir svarīgi un izdevīgi nodrošināties ar darbam piemērotu, profesionāli pārbaudītu un smagos darba apstākļos testētu darba apģērbu.

Mūsdienās darba apģērbs ne tikai labi izskatās un ilgi kalpo, tā ražošanā tiek izmantots augstas kvalitātes inovatīvs materiāls, kas tieši paredzēts intensīvai lietošanai, turklāt tas spēj pielāgoties dažādiem ārējās vides apstākļiem. 21. gadsimta tehnoloģijas nav tikai viedtālruņu un silikona ielejas priekšrocība, arī mūsdienu prasībām atbilstošs darba apģērbs ir aprīkots ar tādām spējām, kas būtiski atvieglo un uzlabo valkātāja dzīvi - piemēram, aukstā laikā silda, bet karstā - novada sviedrus tā, lai pats apģērba valkātājs nekļūtu mitrs.

Drošība. Laiž cauri gaisu, bet nelaiž cauri zāģi!

Būtiskākā priekšrocība, ar ko atšķiras gudri darba apģērbi no parasta darba apģērba - ir spēja rūpēties par valkātāja drošību. Inovatīvais mūsdienu tehnoloģiju audums rūpējas par cilvēka drošību divos dažādos, bet ļoti būtiskos veidos:

  1. Klimatiskā drošība. Izvēloties veicamajam darbam piemērotu apģērbu var rēķināties, ka tas būs gaisu caurlaidīgs, bet lietus drošs. Gada aukstajiem mēnešiem paredzēts termo apģērbs būs sildošs, bet karstai vasarai paredzēts darba apģērbs spēs novirzīt mitrumu prom no ķermeņa un ļoti ātri izžūt. Tas ne tikai ļauj valkātājam ērtāk justies, bet arī samazina saaukstēšanās risku, vienlaicīgi saglabājot maksimālu kustības brīvību.
  2. Fiziskā drošība. Protams, katram pašam maksimāli jārūpējas par savu drošību ievērojot darba instruktāžu, tomēr arī darba apģērbs var būt ļoti noderīgs. Piemēram, darba zābakiem un aizsargzābakiem ar pretiezāģēšanas aizsardzību, bet darba aizsardzības ķiveres var būt aprīkotas ar sejas un kakla aizsargiem, kā arī tās papildus aizsargās arī valkātāja dzirdi, ja darbs saistīts ar atrašanos lielā troksnī. Un arī apģērba krāsa palielina lietotāja drošību - tie ir spilgti, un dažkārt papildināti ar gaismu atstarojošiem elementiem.

Ērtība. Ergonomisks piegriezums, parocīgas kabatas un pat lietus netraucēs!

Mūsdienu profesionālais darba apģērbs no parasta apģērba atšķiras ne tikai ar funkcionalitāti - pat piegrieztnes veidotas citādāk kā ikdienas apģērbam. Tas nepieciešams, lai apģērbs būtu ērts un netraucētu strādāt. Piemēram, Husqvarna darba jaku piedurkņu ieliekums nodrošina lielāku kustības brīvību. Arī kabatu izvietojums plānots maksimāli ērti, lai tās būtu viegli pieejamas atrodoties dažādās pozīcijās un veicot dažādus darbus - iekškabatas drošai lietu glabāšanai, ārkabatas - ērtākai piekļuvei. Lietus laikā kabatās neiekļūs ūdens, bet lietus rene novadīs ūdeni prom no valkātāja. Protams, arī ķiveres aprīkotas ar visu nepieciešamo, lai piemērotos tieši sava valkātāja galvai. Jāpiebilst, ka augstais apģērba komforta līmenis var paaugstināt arī darba efektivitāti, jo tā valkātājs var 100% pievērsties veicamajam darbam, nevis rūpēm par savu ķermeni strādāšanas laikā.

Husqvarna.com

Ilgmūžība. Kalpos visam mūžam

Lai iegādātos augstas kvalitātes darba apģērbu jārēķinās ar plānotām investīcijām, tomēr papildus drošībai un ērtībai tā priekšrocība ir arī ilgmūžīgums. Profesionāls un kvalitatīvs darba apģērbs ir testēts profesionālām vajadzībām smagos darba apstākļos, tāpēc tas ir ne tikai ērts un sargājošs, bet arī izturīgs. Ļoti iespējams, ka privātam lietotājam labas kvalitātes darba zābaki un lietus jakas nepieciešams iegādāties tikai vienu reizi mūžā, bet profesionālim - atkarībā no apģērbu un apavu ikdienas slodzes.

Gudrība. 21. gadsimtam atbilstošs aizsargaprīkojums. Ķiveres ar zvana pieņemšanas funkciju?

Cilvēkiem, kuru ikdiena saistīta ar darba apģērba izmantošanu, šī apģērba funcionalitāte un 21. gadsimta viedās iespējas ir tikai elementāra nepieciešamība, tomēr ne katrs apģērbs spēj to nodrošināt. Husqvarna piedāvājumā ir daudz gudru risinājumu, kā vienu no tiem var minēt - ar bluetooth aprīkota aizsargķivere, kas ļaus darba veikšanas laikā klausīties radio, vai nepieciešamības gadījumā pacelt un veikt zvanus no sava tālruņa, kas pievienots ķiverei. Smagos darba apstākļos pārbaudīti un mūsdienās katram profesionālim un amatierim pieejami arī, piemēram, elpojoši, mitrumu atgrūdoši darba apavi un neaizsvīstoši vizieri - pats galvenais ir rast laiku izpētei un izvēlēties savam darbam atbilstošāko darba apģērbu un aprīkojumu tieši savām vai uzņēmuma vajadzībām.

Husqvarna.com

Kur iegādāties labu darba apģērbu?

Tā kā darba apģērbs ietekmē ne tikai produktivitāti, bet arī drošību un veselību, tas vienmēr meklējams tikai pie uzticamiem, pārbaudītiem zīmoliem, rūpīgi izvērtējot, kas un kāpēc būs nepieciešams. Nepieciešamības gadījumā vēlams konsultāties ar profesionāli, kam ir pieredze šī darba apģērba izmantošanā.

Kvalitatīvs un uzticams darba apģērbs un ķiveres, tāpat arī darba instrumenti un palīgierīces atrodamas Husqvarna Latvija piederumu un detaļu sadaļā, kur pieejams preču apraksts, ilustrācijas un lietošanas instrukcijas, kā arī turpat ērti var atrast tuvāko iegādes vietu un veikalu kontaktus.

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA