Iesaka restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš.
Omlete ar sparģeļiem
Sastāvdaļas: blanšēti sparģeļi, jaunās pupiņu pākstis, kastaņu smilšbeka, šitake sēne,lāčpurns, sīpols, ķiršu tomātiņi, olas baltums, balzametiķis, jūras sāls, baltmaizes šķēle grauzdiņiem, olīveļļa
Pagatavošana: pannā liek cepties stingrās putās sakultus olu baltumus. Otrā pannā karstā eļļā apcep ripiņās sagrieztus blanšētus sparģeļus, sasmalcinātas blanšētas pupiņu pākstis, sīki sagrieztu sīpolu, sēnes, ķiršu tomātiņu pusītes. Kad viss apcepies, uzber omletei piparus, sāli.
Uz šķīvja liek izcepušos olbaltumu, to pilda ar dārzeņiem, pārloka uz pusēm, apslaka ar balzametiķi un pievieno atlikušos dārzeņus.
Omleti pasniedz ar grauzdētu baltmaizes šķēli, kas apslacīta ar olīveļļu.