Herisa: Trampam ir jāpārtrauc spēlēt spēles

© unsplash.com

ASV viceprezidentes Kamalas Herisas vēlēšanu štābs sestdien noraidīja Donalda Trampa paziņojumu, ka viņš ir gatavs debatēt ar viņu konservatīvajā telekanālā "Fox News".

"Donalds Tramps baidās un cenšas atkāpties no debatēm, kurām viņš jau piekritis, un skrien taisnā ceļā uz "Fox News", lai viņu izglābtu," paziņoja Herisas vēlēšanu štāba komunikāciju direktors Maikls Tailers. "Viņam jāpārtrauc spēlēt spēles un jāierodas uz debatēm, kurām viņš jau piekritis 10.septembrī."

Republikāņu kandidāts uz ASV prezidenta amatu Donalds Tramps paziņojis, ka ir vienojies ar telekanālu "Fox News" rīkot 4.septembrī debates ar Herisu.

"Esmu vienojies ar "FoxNews" par debatēm ar Kamalu Herisu trešdien, 4.septembrī," Tramps raksta savā platformā "Truth Social".

Tramps šo ierakstu publicēja dažas stundas pēc demokrātu partijas paziņojuma, ka Herisa ir ieguvusi pietiekami daudz demokrātu delegātu balsu, lai oficiāli kļūtu par partijas kandidāti uz prezidenta amatu.

Džo Baidens atteicās no kandidēšanas pēc katastrofāla uzstāšanās CNN debatēs pret Trampu jūnijā.

Otras Trampa un Baidena televīzijas debates bija paredzētas 10.septembrī telekanālā ABC.

Bija paredzēts, ka tās paliks spēkā, Baidena vietā stājoties Herisai, taču Trampa pārstāvis Stīvens Čuns pagājušajā nedēļā paziņoja, ka ir nepiemēroti tās plānot, pirms Harisa ir oficiāli kļuvusi par demokrātu kandidāti.

Savā ierakstā Tramps sniedza sīkāku informāciju par debašu norises vietu un moderatoriem, norādot, ka tās notiks pilnas auditorijas priekšā.

Svarīgākais