Krištopans: Eiropa iet postā; to pārņēmuši praidisti, klimata fanātiķi un "velkamisti"

© Ekrānšāviņš

Pirms kāda laikā tika nodibināta jauna Eiropas Parlamenta (EP) grupa "Patrioti Eiropa". Kā norāda Eiropas Parlamenta deputāts (Latvija pirmajā vietā) Vilis Krištopans, politiskajā grupā ir 84 deputāti no 12 valstīm. "Mēs visi esam dibinātāji, arī es," uzsver V. Krištopans.

Kāds ir šīs grupas politiskais kurss? Raidījumā "Ziņu top" taujā žurnāliste Anita Daukšte. "Precīzi tāds, kādu esmu solījis saviem vēlētājiem. Suverēnas 27 valstis, suverēni deputāti. Pilnīgi brīvi balsojumi. Klimata kursa revīzija. Grupas statūtos ir ierakstīts, ka notiek cīņa nevis starp labajiem un kreisajiem, bet notiek cīņa starp birokrātiem, Fon der Leienas komisiju un ievēlētiem politiķiem. Komisija nepātraukti uzspiež savu viedokli, kā jāpārvalda Eiropa."

Žurnāliste: "Tātad jūs par eiroskeptiķiem nosaukt nevar?"

"Es nekad neesmu bijis eiroskeptiķis, es vienkārši esmu uzskatījis, ka Eiropu ir pārņēmuši kreisie, praidisti, klimata fanātiķi un "velkamisti", kuri velk Eiropā migrantus. Viņi ir pārņēmuši Eiropu. Eiropu vajag attīrīt no tā visa. Eiropa iet postā. Eiropa zaudē konkurētspēju Amerikai un Ķīnai," uzskata V. Krištopans.

Jau ziņots, ka Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas pasniedzējs Jānis Kapustāns uzskata, ka jaunizveidotā Eiropas Parlamenta (EP) grupa "Patrioti Eiropai" centīsies spēcīgi bremzēt līdzšinējo Eiropas Savienības (ES) kursu.

Svarīgākais