Valsts kanceleja noslēgusi 750 000 eiro vērtu līgumu ar tūrisma firmu

© Ģirts Ozoliņš/F64

Valsts kanceleja īsi pirms gadu mijas noslēgusi līgumu ar tūrisma firmu "Averoja" par komandējumu nodrošināšanas paklpojumiem, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja majas lapā.

Līguma summa ir 750 000 eiro (bez PVN), līguma termiņš - 36 mēneši.

Saskaņā ar līgumu, pasūtītājs pasūta, un izpildītājs sniedz komandējumu nodrošināšanai nepieciešamos pakalpojumus - visa veida transporta biļešu un viesnīcu rezervāciju, iegādi, piegādi, nepieciešamības gadījumā arī maiņu vai atcelšanu, kā arī citus nepieciešamos ar komandējumu servisu saistītos pakalpojumus.

Gadījumā, ja līguma ietvaros sniegto pkalpojumu izmaksas sasniedz 750 000,00 EUR bez PVN, "Averojai" par to ir jāpaziņo Valsts kancelejai un jāsakaņo turpmākā rīcība.

SIA „Averoja” dibināta 1996.gadā un saviem klientiem nodrošina plašu tūrisma pakalpojumu un informācijas klāstu visā pasaulē. Kopš dibināšanas brīža ceļojumu birojs piedāvā atpūtas un izklaides braucienus individuāliem klientiem.

2001.gadā aģentūrā tika izveidota korporatīvo klientu nodaļa, kas nodrošina profesionālu servisu ceļojumu biroja korporatīvajiem klientiem, leiicna ieraksts "Averoja" mājas lapā.