Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Politika

Rosļikovs: Valdībai pietrūkst dinamikas, jo piecus gadus to vada premjers Krišjānis Kariņš

© Dmitrijs Suļžics/F64

Jebkurš, kurš vēlēšanās bija atdevis balsi par partiju "Stabilitātei", tās darbu vērtē pozitīvi, tādu viedokli šodien politiskās partijas pasākumā pauda politiskā spēka valdes priekšsēdētājs Aleksejs Rosļikovs.

Uzrunājot klātesošos gan latviski, gan krieviski, politiķis sacīja, ka deputātu pienākums ir veltīt katru dienu, lai sabiedrībai būtu droša nākotne, lai sirmgalvjiem būtu iespēja Latvijā pavadīt vecumdienas, lai jauniešiem nebūtu vēlmes pamest valsti.

Politiķis aicināja viņa šodienas ziņojumu uztvert kritiski, jo patlaban "Stabilitātei" esot uzmanības centrā.

"Mēs esam strauji augošs politiskais spēks, mēs tagad parādām rezultātu, un mūsu politiskie oponenti baidās tādēļ, ka vienas dienas laikā spēsim vadīt šo valsti un piedāvāt kompetentu Ministru kabinetu, un parādīt stiprāku, labāku un jaudīgāku rezultātu, nekā to dara tagad," apgalvoja Rosļikovs.

Politiķa ieskatā valdībai pietrūkst dinamikas, jo piecus gadus to vada premjers Krišjānis Kariņš (JV). Visi ministri esot piecu gadu laikā nomainījušies, bet premjers nav mainījies.

Stabilitātei" līderis mudināja klātesošos būt modriem, jo viņi zinot daudz vairāk nekā sabiedrība. Patlaban sabiedrība neesot gatava informācijai, bet pasaule mainās un ir nepieciešama "aizsardzība, iekšējā mobilizācija, lai aizsargātu savu valsti un padarītu to dižu". Tas esot vajadzīgs ne tikai politiskajam spēkam, bet arī tautai,

pauda Rosļikovs.

Patlaban partijai ir četras pārstāvniecības - Rīgā, Ventspilī, Rēzeknē un Daugavpilī, kur katru dienu sniedzot visu veidu palīdzību cilvēkiem. "Stabilitātei" līderis partiju pielīdzināja tiesībsargam, norādot, ka politiskais spēks sniedz arī juridisku palīdzību.

Izveidojot partiju pirms diviem gadiem, tā jau ir parādījusi pārliecinošu rezultātu, bet tagad, piemēram, Latgalē ''Stabilitātei'' esot pirmajā vietā, bet Rīgā dala trešo, ceturto vietu, un tas politiķa ieskatā esot milzīgs panākums. Pēc Rosļikova vārdiem, 60% partijas vēlētāju esot krieviski runājoši, bet 40% - latviski.