Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Politika

Nemiro nedēļas laikā plāno izlemt par savu turpmāko partejisko piederību

© Ģirts Ozoliņš/F64

Saeimas deputāts Ralfs Nemiro nedēļas laikā plāno izlemt, vai pēc 13.Saeimas pilnvaru beigām turpināt politisko darbību, un, ja turpināt, tad kurā partijā iestāties,  pastāstīja politiķis.

Nemiro atklāja, ka abi kopā ar parlamenta deputāti Ramonu Petraviču ir saņēmuši uzaicinājumu iestāties politiķa Aināra Šlesera vadītajā partijā "Latvija pirmajā vietā" (LPV). Deputāts skaidroja, ka viņu un Petraviču kā bijušos ministrus ir uzrunājušas arī dažas citas partijas.

Parlamentārietis uzsvēra, ka pēc 14.Saeimas vēlēšanām nepieciešamas izmaiņas Ministru kabineta vadības pieejā. To esot parādījušas pašreizējās valdības daudzas pieļautās kļūdas Covid-19 krīzes pārvarēšanā, ko Saeima skatīja parlamentārās izmeklēšanas procesā, pauda politiķis.

Petraviča un Nemiro publicējuši savu viedokli nesen izdotajā bezmaksas avīzē, kuras nosaukums līdzīgs LPV nosaukumam un kurā savus uzskatus pauž Šlesers un citi partijas pārstāvji. Politiķi tajā pauž atbalstu tā dēvētajām tradicionālās ģimenes vērtībām.

Deputāts skaidroja, ka avīzi neesot izdevusi partija, bet atsevišķa biedrība, kura atbalsta grozījumus Satversmē tradicionālās ģimenes atbalstam un kura lūdza dažādus cilvēkus izteikties par šo jautājumu.

Nemiro un Petraviča 13.Saeimā tika ievēlēti no nu jau izjukušās partijas "KPV LV" saraksta.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas šī gada oktobra sākumā.