Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Politika

Ķuzis kļuvis par partijas "Vienotība" biedru

© Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Partiju apvienībā JAUNĀ VIENOTĪBA ietilpstošās partijas VIENOTĪBA valde šodien vienbalsīgi apstiprinājusi ģenerāļa Inta Ķuža iesniegumu par iestāšanos partijā. Ints Ķuzis JAUNĀS VIENOTĪBAS komandai pievienojās šī gada februārī un no apvienības saraksta veiksmīgi startēja Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, saņemot rīdzinieku mandātu darbam galvaspilsētas pašvaldībā.

Ints Ķuzis, ģenerālis: "JAUNĀS VIENOTĪBAS komanda ir pieredzējuši, valstiski domājoši, uzticami politiķi, ar kuriem kopā vēlos strādāt - tā bija mana motivācija gan piedaloties Rīgas domes vēlēšanās šīs komandas sastāvā, gan arī tas ir mans vadmotīvs šobrīd, kļūstot par pilnvērtīgu partijas VIENOTĪBA biedru. Savā profesionālajā karjerā policijā gandrīz 40 gadus esmu kalpojis valstij, darbs politikā ļaus man turpināt strādāt sabiedrības labā."

Ints Ķuzis darbosies partijas VIENOTĪBA Rīgas nodaļā. Līdz ar viņu valde šodien uzņēma partijā vēl četrus biedrus, kuri darbosies Grobiņas un Garkalnes nodaļās.

Kopš gada sākuma partija VIENOTĪBA savās rindās uzņēmusi gandrīz 40 jaunus biedrus, organizācijas biedru kopskaits tuvojas 2200 cilvēkiem.

Partija VIENOTĪBA ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" kopā veido partiju apvienību JAUNĀ VIENOTĪBA. Tās valdes priekšsēdētājs ir Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.