Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Politika

Pēc LZS valdes tikšanās ar Lembergu nepieņems nekādus lēmumus

© Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Pēc Latvijas Zemnieku savienības (LZS) valdes gaidāmās tikšanās ar politiķi Aivaru Lembergu ("Latvijai un Ventspilij") netiks pieņemti kādi lēmumi, pastāstīja LZS priekšsēdētājs Armands Krauze

Sanāksmē paredzēts tikai uzklausīt Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) sadarbības partneru viedokli, taču sīkāki komentāri arī pēc tikšanās netiks sniegti, norādīja politiķis.

Valdes sēde nebūs publiska, piebilda Krauze. Tikšanās paredzēta šonedēļ.

LZS ir viena no divām ZZS pamatpartijām. ZZS pamatpartija ir arī Latvijas Zaļā partija. Savukārt "Latvijai un Venstpilij" ir ZZS sadarbības partija.

Jau vēstīts, ka arī pēc janvāra sākumā notikušās ZZS Saeimas frakcijas un valdes tikšanās ar politiķi Lembergu ZZS turpinās sadarbību ar viņa vadīto partiju "Latvijai un Ventspilij".

Kā norādīja ZZS valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars, tad ZZS frakcijas un valdes kopsēdē neviens nerosināja skatīt jautājumu par kādām izmaiņām ZZS un "Latvijai un Ventspils" sadarbībā. Arī Lembergs norādīja, ka "Latvijai un Ventspilij" uzskata, ka jāturpina sadarbība ar ZZS.

Kā ziņots, ASV Valsts kases Ārvalstu aktīvu kontroles birojs 9.decembrī, balstoties uz tā dēvēto Magņitska likumu, par korupciju noteicis sankcijas Lembergam.