Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Politika

Otrdien Ministru kabineta sēde notiks Alūksnē

© Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Nākamnedēļ, 12.novembrī, Ministru kabineta sēde notiks Alūksnē, informēja Valsts kancelejā.

Plānots, ka ministrus par Alūksnes novada attīstību informēs Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Arturs Dukulis (ZZS).

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks sēdē informēs par aizsardzības nozares infrastruktūras attīstību Alūksnes novadā, savukārt iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) stāstīs par iekšlietu nozares aktualitātes Vidzemes reģionā.

Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP) valdību informēs par skolu tīkla sakārtošanu un sadarbību ar pašvaldībām, savukārt kultūras ministrs Nauris Puntulis (VL-TB/LNNK) informēs veikto investīciju un kultūras mantojuma ietekmi reģionu ilgtspējīgā attīstībā.

Paredzēts, ka veselības ministrs Ilze Viņķele (AP) stāstīs par par ārstniecības iestādēs nodarbināto darba samaksas izmaiņām 2020.gadā, savukārt vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) informēs par investīcijām reģionālajai attīstībai Vidzemē 2014.-2020.gada plānošanas periodā un plānotajām investīcijām 2021.-2027.gada plānošanas periodā. Pūce arī stāstīs par reģionālās politikas pamatnostādnēm 2021.-2027.gadam.

Iepriekšējā valdības izbraukuma sēdes norisinājušās 2007.gadā Valmierā, 2016.gada novembrī Liepājā, bet 2017.gadā tā notika Daugavpilī.