Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Politika

Nākamnedēļ notiks "Vienotības" kongress; vēlēs partijas vadību

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Sestdien, 31.augustā, notiks partiju apvienībā "Jaunā vienotība" ietilpstošās partijas "Vienotība" kongress, kurā delegātus uzrunās Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un partiju apvienības deleģētie ministri Edgars Rinkēvičs un Jānis Reirs, Eiropas Komisijas viceprezidents Valdis Dombrovskis, valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens, Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere un Rīgas domes "Vienotības" frakcijas vadītājs Vilnis Ķirsis.

Kongresa ietvaros notiks paneļdiskusijas par klimata ekonomiku, nākotnes pašvaldībām un zinātnes sabiedrību, kongresa gaitā paredzētas partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētāja un valdes locekļu vēlēšanas, kā arī partijas domes priekšsēdētāja un tā vietnieka vēlēšanas.

Partijas "Vienotība" kongress notiks š.g. 31. augustā Rīgā, Spīķeru koncertzālē, Ģenerāļa Radziņa krastmalā 3. Kongresa sākums pl. 10:00, mediju pārstāvji laipni aicināti piedalīties kongresā.

Partija "Vienotība" ar partijām “Kuldīgas novadam”, “Tukuma pilsētai un novadam”, “Valmierai un Vidzemei”, “Jēkabpils reģionālā partija” un “Latgales partija” kopā veido partiju apvienību "Jaunā Vienotība". Tās valdes priekšsēdētājs ir Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.