Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Politika

"Saskaņa" Saeimā izveidojusi ministru "ēnu kabinetu"

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Saeimas frakcijas “SASKAŅA” deputāti kā alternatīvu koalīcijai veido ministru ēnu kabinetu, kurš turpmāk virzīs jaunas iniciatīvas ar mērķi pildīt gan savus, gan citu partiju priekšvēlēšanu solījumus.

Pirmie likumprojekti jau ir iesniegti Saeimā, kura ceturtdienas plenārsēdē lems par to tālāku virzību. Deputāti rosina noteikt minimālo mēnešalgu 500 eiro apmērā, neapliekamo minimumu 500 eiro apmērā, kā arī paaugstināt bērnu pabalstus līdz 50, 100 un 150 eiro mēnesī attiecīgi par pirmo, otro un trešo bērnu.

“Mēs veidojam reālu alternatīvu koalīcijai, kura jau ir “uzmetusi” savus vēlētājus. Tikmēr mūsu uzdevums šobrīd ir aizstāvēt savu vēlētāju intereses un sabiedrības intereses kopumā,” norāda Vjačeslavs Dombrovskis.

Sīkāk par iesniegtajiem likumprojektiem, kā arī par tuvākajā laikā iecerētajiem, “SASKAŅAS” ēnu kabineta deputāti informēs ceturtdien, 31.janvārī.

Tam paredzēta preses konference notiks ceturtdien pulksten 10:30 vai uzreiz pēc Saeimas plenārsēdes, ja tā būs pārtraukuma, frakcijas “SASKAŅA” telpās Jēkaba ielā 16, 2.stāvā. Turpmāk šādas preses konferences notiks katru ceturtdienu.