Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Politika

Vējonis: Jāizvirza augsti mērķi un neatlaidīgi jāstrādā - tad rezultāti neizpaliks

© F64

Latvijas paraolimpieši ir lielisks piemērs un iedvesmas avots visai Latvijas sabiedrībai, sveicot Latvijas paraolimpiešus, kuri Eiropas čempionāta vieglatlētikā 2018.gadā izcīnījuši godalgotas vietas, sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Vējonis skaidroja, ka ir jāizvirza augsti mērķi un neatlaidīgi jāstrādā, lai tos sasniegtu, un tad rezultāti neizpaliks.

Kā informēja valsts prezidenta kancelejā, Vējonis skaidroja, ka ir jāizvirza augsti mērķi un neatlaidīgi jāstrādā, lai tos sasniegtu, un tad rezultāti neizpaliks.

Valsts prezidents pateicās sportistiem par ieguldīto smago darbu un sasniegtajiem izcilajiem rezultātiem, uzsverot, ka Latvijas paraolimpieši ar saviem panākumiem, mērķtiecību un cīņassparu ir mūsu valsts lepnums, kas nes Latvijas vārdu pasaulē, apliecinot, ka Latvija ir sporta lielvalsts.

Tikšanās noslēgumā Vējonis sportistiem novēlēja arvien izvirzīt augstākus mērķus, uz kuriem tiekties un tos sasniegt, "jo mēs visi ar savu darbiem un paveikto veidojam mūsu valsti - mēs esam Latvija!"