"Partija nodevusi savus ideālus"- "Vienotību" pamet 38 biedri

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

No partijas "Vienotība" Liepājas nodaļas izstājušies 38 biedri, informēja bijušais Liepājas nodaļas vadītājs Armīns Robežnieks.

"Esam spiesti secināt, ka pašlaik politiskā partija "Vienotība" ir zaudējusi gan sabiedrības, gan biedru uzticību. Mūsuprāt, partija nav gatava radikāli mainīties, lai atjaunotu zaudēto uzticību, un šī brīža tendences norāda uz to, ka partijas vadība ignorē aktuālās problēmas un neatbalsta pārmaiņas," teikts aizejošo nodaļas pārstāvju paziņojumā.

Partijas Liepājas nodaļu atstājošie pārstāvji pauž uzskatu, ka ""Vienotība" ir nodevusi savus izvirzītos mērķus, principus un ideālus".

F64

Iepriekš Robežnieks norādīja, ka partijas Liepājas nodaļā ir ap 70 biedru.

Kā ziņots, iepriekš no "Vienotības" izstājušies arī vairāki Garkalnes un Saulkrastu nodaļas biedri. "Vienotība" reizē uzņēmusi dažus jaunus biedrus - gan mazākā skaitā nekā partiju atstājušo kopskaits.

"Vienotības" valdes priekšsēdētājs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens biedru izstāšanos no partijas skaidro ar pārmaiņu procesu politiskajā spēkā.

Politika

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais