Artuss Kaimiņš saskatījis un atklājis pretrunas NA politikā

© twitter

Latvijas Reģionu apvienības deputāts Artuss Kaimiņš savā twitter kontā publicējis informāciju par šodien Saeimā notikušo balsojumu "par seju aizsedzošu apģērbu nēsāšanas aizliegumu publiskās vietās".

Šodien Saeima noraidīja Latvijas Reģionu apvienības (LRA) izstrādāto likumprojektu, kas paredz liegt personām publiskās vietās aizklāt seju.  Par likumprojekta nodošanu izskatīšanai Saeimas komisijām balsoja 29 deputāti, pret bija astoņi, savukārt 45 balsojumā atturējās un LRA savā oficiālajā twitter kontā publicējusi informāciju, kuri deputāti tad balsojuši "pret "un kuri "par" sagatavoto likumprojektu.

Arī A. Kaimiņa kungs dalījies ar šo sarakstu un apskatot to atklājas, ka neviens no Nacionālās apvienības VL-TB/LNNK deputātiem nav balsojis "par" parandžu nēsāšanas aizliegumu publiskās vietās,  turklāt pieci no NA deputātiem balsojuši "pret". Jānorāda, ka visi septiņi klātesošie LRA deputāti, ieskaitot pašu Kaimiņa kungu, nobalsojuši "par" parandžu aizliegumu.

Pats A. Kaimiņš šo ziņu papildinājis ar sarkastisku komentāru. „Kāds te parāda savu īsto seju. Par parandžām un burkām. NA malači. Pietiks muldēt,” uzsvēris deputāts.

Jāpiezīmē, ka A. Kaimiņam tūdaļ saņēmis atbildi, ka viņi NA principā ir pret jebkādu imigrantu uzņemšanu, tādēļ nicināt viņu tradīcijas īsti nav nepieciešams.

„Migrantus uzņemsim, bet viņu tradīcijas gan nicināsim. Vai tāda ir LRA pozīcija? Migrantiem te nav jābūt vispār, ar vai bez burkām!” partijas biedrus sociālajā tīklā twitter meties aizstāvēt Jānis Iesalnieks.

Svarīgākais