ŠOKĒJOŠI: Krievu studentu ciniskā atbilde ukraiņiem

© youtube.com

Pirms dažām dienām ukraiņu studenti vērsās pie krievu studentiem ar aizkustinošu lūgumu pacelt informācijas "priekškaru" un izvērtēt savā valstī notiekošo. Krievu studenti uz to sniedza atbildi - jums valstī notiek pilsoņu karš, Eiromaidans bija nelikumīgs valsts apvērsums un vispār Eiropa un Amerika cīnās ar Krieviju, jo Krievija ir vienīgā valsts, kur patiesi tiek respektētas demokrātiskas vērtības.

Tā pat krievu studenti norāda, ka ukraiņu studentiem nāksies skaidrot saviem bērniem, kādēļ ukraiņi šāva uz krieviem.  Pilnu video skatīties zemāk.

Piedāvājam noskatīties ukraiņu studentu aizkustinošo lūgumu, uz kuru tika sagatavota šī atbilde.

Kā ziņots Krievija 2014.gada februārī okupēja Ukrainai piederošo Krimas pussalu. Kopš aprīļa Maskavas atbalstītie un apbruņotie kaujinieki, diversanti un Krievijas regulāro vienību karavīri ieņēmuši plašus apvidus Luhanskas un Doņeckas apgabalos, Ukrainas austrumos.

Sodot Krieviju par Krimas aneksiju un Austrumukrainas destabilizāciju, Eiropas Savienība, ASV un citas rietumvalstis noteikušas sankcijas daudzām Krievijas augstākajām amatpersonām, Kremļa tuvākā loka cilvēkiem, kā arī Krievijas ekonomikas finanšu, aizsardzības un enerģētikas nozarēm.