Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Politika

Par Repši top iznīcinoša grāmata ar seksa ainām

© Vakara Ziņas

Kādreizējam jauno laiku solītājam Einaram Repšem pēdējos mēnešos pagalam neveicas – no viņa aizgājis ilggadējais sponsors baņķieris Valērijs Belokoņs, Eiroparlamenta vēlēšanās iztērēta milzīga nauda, bet rezultāts – tuvu nullei, no partijas novērsies gan Sandis Ozoliņš, gan pat Andrejs Žagars. Taču ar to ķibeles varētu arī nebūt galā – šķiet, ka vienu no pēdējām naglām politiķa zārkā varētu iesist kāda drīzumā gaidāma grāmata.

Jau gadiem ilgi ir zināms, ka skandalozais žurnālists Lato Lapsa savas grāmatas mēdz izdot tieši pirms dažādām vēlēšanām, un arī šīs nebūs izņēmums – jau pavasarī tika apsolīts, ka pirms oktobrī gaidāmajām vēlēšanām klajā nāks Einaram Repšem veltīts dokumentāls stāsts. »VZ« izdevās noskaidrot, ka šis stāsts jau devies ceļā, lai taptu par grāmatu – šis process ar šādu rezultātu varētu noslēgties trīs nedēļu laikā. Jaunās grāmatas nosaukums jau ir zināms – tā sauksies «Grābeklis», tomēr nekādu sīkāku informāciju par tās saturu autori un izdevēji pagaidām nav snieguši, arī no grāmatas interneta mājaslapas «grabeklis.lv» neko skaidri secināt nevar. Taču no neoficiāliem, bet absolūti drošiem avotiem »VZ« tapis zināms, ka atšķirībā no citām reizēm Lapsas komanda šoreiz nav noturējusies, nepievēršoties arī grāmatas galvenā varoņa «guļamistabas tēmām», un te nu ir šis tas pikantāks par viņa politiskajām gaitām... Pie mums seksa skandālu politiskajā līmenī līdz šim nav bijis, ja neskaita sen visu aizmirstā parlamentārieša Zigurda Tomiņa piedzīvojumus Amerikā ar maksāt prasošu meiteni un kādreizējo pedofilijas skandālu, kas politiskā līmenī būtībā beidzās ne ar ko, ja nu vien kādas parlamentārās izmeklēšanas komisijas izveidošanu. Nu laikam šāds skandāls būs.

Izskatās, ka tieši tās arī varētu izrādīties gan grāmatas galvenā «nagla», gan arī, kas zina, pēdējā nagla Einara Repšes politiskajā zārkā – ļoti iespējams, ka ne mazums ļaužu, kuri līdz pat šim laikam ir ticējuši Repšem, nu varētu šīs simpātijas zaudēt, uzzinot par slavenā politiķa aizraušanos ar, piemēram, nepilngadīgām meitenēm. Protams, Einara Repšes aizraušanās ar daiļā dzimuma pārstāvēm nav nekāds jaunums, taču viena lieta ir dienesta romāniņi, bet pavisam cita – pazīstams politiķis, kas uzstājīgi vēlas ievilkt gultā kādu skolnieci... Repše par šīs grāmatas tapšanu zina, bet tās saturs pagaidām tiek turēts noslēpumā no visiem.