Cilēvičs: pagaidīsim precīzos rezultātus

© f64

Lai gan provizoriskie vēlēšanu rezultāti parasti ir ļoti tuvi reālajai situācijai, tomēr politiķi pagaidām nelabprāt komentē pirmos provizoriskos rezultātus.

Partijas Saskaņa līderis Boriss Cilēvičs, kurš viennozīmīgi sevi jau var saukt par Eiropas parlamenta deputātu, sarunā ar nra.lv pagaidām nekomentē pirmos aptuvenos datus.  Politiķis arī nekomentēja vai aptuvenie 13,13%, ko uzrāda pirmie dati, ir tas rezultāts ar ko partija rēķinājusies. "Sagaidīsim rītdienas vakaru un tad spriedīsim," sarunā atzina B. Cilēvičs.

Jāatgādina, ka atbilstoši vēlētāju aptaujas datiem par "Vienotību" varētu būt nobalsojuši 31,2% aptaujāto vēlētāju, par "Saskaņu" - 13,1%, par "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) - 11,7%, par Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) - 6,2%, par Latvijas Krievu savienību (LKS) - 5,5%, par "Alternative" - 3%, par "Latvijas attīstībai" - 2,4%, par Latvijas Reģionu apvienību - 1,8%, par Latvijas sociālistisko partiju - 1,4%, bet par pārējām partijām - mazāk nekā 1% aptaujāto balsotāju.