Sieviete, paklausot balsīm viņas galvā, nodur savus dēlus

ASV, Memfisā policija arestējusi 29 gadus vecu sievieti par savu divus un sešus gadus veco dēlu saduršanu līdz nāvei. Sievietei šādus soli likušas veikt balsis viņas galva, raksta Fox News.

Kā stāsta policija, viņi saņēmuši zvanu no pašas sievietes, kura lūgusi pēc palīdzības un jau telefona sarunas laikā atzinusi, ka sirgst ar šizofrēniju: "Zvanu saņēmām piektdienas naktī no kādas raudošas sievietes, kura paziņoja, ka ir smagi sadūrusi savus dēlus. Sieviete arī atzina, ka noziegumu likušas paveikt viņas galvā dzirdamās balsis. Ierodoties notikuma vietā, sieviete atvēra durvis un uz viņas rokām bija pamatīgs daudzums asiņu," stāsta viens no lietā iesaistītajiem policistiem.

Lai arī, mediķiem ierodoties notikuma, vietā abi puisēni vēl bijuši dzīvi, viens no viņiem miris ceļā uz slimnīcu, bet otrs slimnīcā.

Aizturētajai jau iepriekš bijušas problēmas ar policiju – sieviete atradusies apcietinājumā par diviem smagiem kautiņiem, kuros tikusi iesaistīta gan sievietes māte, gan viņas bērnu tēvs, kā arī aizturētajai ir atņemtas aizbildniecības tiesības uz viņas deviņus gadus veco meitu un dēlu.

Pasaulē

Divus mēnešus ilgst ukraiņu ekspedīcijas spēku sekmīgais gājiens pa Kurskas apgabalu Krievijā, tikmēr divus gadus ilgst krievu armijas “gaļas viļņu” triecieni pa Ukrainas provinces pilsētām — un arī sekmīgi. Pasaule ir tik nobažījusies kā nekad.

Svarīgākais