Kannās aplaupīts dārgu pulksteņu salons

Kannās atkal notikusi iespaidīga apjoma zādzība, šoreiz aplaupīts dārgu pulksteņu salons "Kronometry", vēsta franču laikraksts Nice-Matin.

Pulksteņu salons atrodas Kruazetes krastmalā pie Festivāla pils, kurā parasti notiek slavenais Kannu kino festivāls.

Divi bruņoti vīrieši ap plkst. 10.30 (pēc vietējā laika) ielauzušies veikalā, vienam no viņiem seja bijusi aizsegta ar šalli un galvā bijusi cepure.Vīrieši no salona vitrīnas nolaupījuši desmitiem dārgu pulksteņu un izsteidzoties no salona ar motociklu devušies nezināmā virzienā. Kaut arī policija ieradusies dažas minūtes pēc notikušā tai nav izdevusies laupītājus aizturēt.

Jāatgādina, ka svētdien, 28.jūlijā, Kannās no prestižās "Carlton" viesnīcas, kas atrodas netālu no "Kronometry" tika nozagtas 103 miljonus eiro (vairāk nekā 70 miljoni latu) vērtas  briljantu dārglietas. Šī dārglietu zādzība tiek vērtēta kā viena no šī gadsimta apjomīgākajām dārglietu zādzībām Eiropā.

2013. gada februārī  pulksteņu salons "Kronometry" jau tika apzagts, toreiz zagļi, kas salonā bija iekļuvuši pusdienlaikā pa sētas ieeju, aiznesa ap 150 pulksteņu apmēram 1,3 miljonu dolāru vērtībā.

Dažas dienas pēc tam, kad Kannās no prestižās "Carlton" viesnīcas tika nozagtas 103 miljonus eiro (vairāk nekā 70 miljoni latu) vērtas dārglietas, šajā kūrortpilsētā notikusi vēl viena iespaidīga zādzība, vēsta raidsabiedrība BBC.

Franču Rivjēra pēdējā laikā vairākkārt cietusi zagļu uzbrukumos. 

Svarīgākais