Rokoties pa zemi, deviņus gadus vecs zēns atrod maisā ietītu ieroci

ASV, Arizonā kāds deviņus gadus vecs zēns, meklējot tārpus makšķerēšanai, atradis ne pārāk dziļi ierakstu plastmasas maisu, kurā atradies 38 kalibra revolveris, raksta Fox News.

Pēc notikuši zēna vecāki nekavējoties izsaukuši policiju, jo ierocis atradies viņu mājas teritorijā. Veicot izmeklēšanu noskaidrojies, ka ierocī atradusies tikai viena patrona.  

Policijā nav reģistrēts neviens ziņojums par šāda ieroča zādzību. Policija uzskata, ka ierocis zemē aprakts tik sekli, lai to pēc iespējas ātrāk varētu to dabūt, ja rastos tāda vajadzība. Bērna vecāki stāsta, ka viņu mājās ieroču neesot un iespējams, ka ierocis pieder kādam no kaimiņiem. Viņi pauž arī lielu sašutumu par notikušo, jo ierocis bijis pielādēts un nonākot bērna rokās tas varēja nejauši izšaut. Lai noskaidrotu, kam ierocis varētu piederēt, policija pāraudīs pirkstu nospiedumus uz tā.

Pasaulē

Zemūdens infrastruktūras aizsardzībai Baltijas jūrā un Ziemeļjūrā tiks iesaistīta Vācijas īpašo uzdevumu spēku GSG-9 jūras operatīvā vienība, ziņo Vācijas televīzijas kanāls ARD un izdevums "Der Spiegel", atsaucoties uz informētiem avotiem drošības dienestos.

Svarīgākais