Tēvs izvaro savas meitas un maksā draugiem, lai viņi darītu to pašu

ASV, Ņujorkā tiesa piespriedusi 60 gadus ilgu cietumsodu kādam 49 gadus vecam vīrietim, kurš vairāku gadu garumā seksuāli izmantojis savas meitas, kā arī maksājis saviem draugiem, lai viņus iesaistītu noziegumā.

Notiesātajam šo gadu laikā no savām meitām ir pieci bērni, raksta Fox News.

Tiesu visvairāk izbrīnījis fakts, ka abu meiteņu māte zinājusi par notiekošo, taču neko nav darījusi. Vīrietis savām meitām nav ļāvis dzemdēt slimnīcā. "Nevienam no bērniem nav dzimšanas sertifikāta. Arī apmācība notika mūsu pavadībā, jo tēvs aizliedza bērniem iet skolā, vai kā citādi socializēties ar ārpasauli. Bērniem bija jāievēro stingra veģetārā diēta, kā arī tēvs viņus bieži piekāva, lai atbrīvotos no stresa," stāsta viena no cietušajām meitām.

Noziegumā iesaistītajiem vīriešiem, kurus tēvs pierunājis izmantot savas meitas, piespriest 20 gadu ilgs cietumsods, taču cik ilgu cietumsodu piespriest meiteņu mātei, tiesa vēl lems.

Uz jautājumu, kāpēc meitenes tikai ilgi gaidījušas, lai ziņotu policijai par notiekošo, cietušās atbildējušas, ka baidījušās no tēva, taču gadiem ejot un redzot to, kā tēvs izturas pret saviem bērniem, kuru mātes ir viņa paša nepilngadīgās meitas, cietušās nolēmušas rīkoties un ziņot par noziegumu, kas ildzis jau vairākus gadus.

Pasaulē

Zemūdens infrastruktūras aizsardzībai Baltijas jūrā un Ziemeļjūrā tiks iesaistīta Vācijas īpašo uzdevumu spēku GSG-9 jūras operatīvā vienība, ziņo Vācijas televīzijas kanāls ARD un izdevums "Der Spiegel", atsaucoties uz informētiem avotiem drošības dienestos.

Svarīgākais