17 gadus vecs jaunietis izvaro un nogalina sešus gadus vecu meitenīti

ASV policija nošāvusi kādu 17 gadus vecu jaunieti, kurš sācis šaut uz policistiem pēc tam, kad tie gribējuši puisi arestēt par sešus gadus vecas meitenes izvarošanu un nogalināšanu, raksta Fox News.

Sešus gadus vecās meitenes līķis tika atrast netālu esošajā izgāztuvē. Meitenīte mirusi no vairākiem nažu dūrieniem un pēcāk tikusi ietīta plastmasas maisā un izmesta vietējā izgāztuvē, stāsta lietā iesaistītie izmeklētāji.

Negadījums noticis pagājušā nedēļā, kad meitenes vecāki ziņojuši policijai par bērna pazušanu. Bērns spēlējies bērnu laukumā, kad viņas 17 gadus vecais kaimiņš meiteni nolaupījis un izvarojis. Lai slēptu pēdas, puisis meiteni nežēlīgi nodūris un ietinis plastmasas maisos, lai pēcāk atbrīvotos no līķa izmetot to izgāztuvē.

Uzzinot par jaunieša pastrādāto noziegumu, policija devusies slepkavu arestēt, taču nepilngadīgais jaunietis pret policistiem atklājis uguni, kā rezultātā policisti pusi nošāvuši.

Kā stāsta izmeklētāji, nepilngadīgais jaunietis nācis no nelabvēlīgas ģimenes un jau iepriekš atradies policijas uzskaitē par sīko huligānismu un zādzībām, taču sešus gadus vecās kaimiņienes izvarošana un noslepkavošana izraisījusi milzu sašutumu.

Šobrīd policija cenšas noskaidrot vai slepkavībā bijis vēl kāds iesaistītas.

Pasaulē

Ja bērns ilgstoši slimo un nevar apmeklēt skolu, ne tikai slimība var būt novājinoša - arī šķirtība no klases un draugiem var būt smaga. Bērniem, kuri ilgstoši ārstējas vai kuri cīnās ar garīgās veselības problēmām, Norvēģijas uzņēmums No Isolation izstrādājis robotu AV1, kas var ieņemt bērna vietu klasē, kalpojot par viņu acīm, ausīm un balsi un palīdzot uzturēt saikni ar saviem klasesbiedriem, raksta “CNN”.

Svarīgākais