ASV vairākos plastmasas maisos atrod sieviešu līķus, slepkava notverts

ASV, Klīvlendā policija arestējusi 32 gadus vecu vīrieti aizdomās par vairāku sieviešu izvarošanu un nežēlīgu nogalināšanu. Slepkava sievietes ietinis plastmasas maisos un pametis mežā vai pamestās ceļmalās, raksta ABC News.

Līdz šim policijai ir izdevies atrast trīs sieviešu līķus. Divi no tiem atrasti mežā, bet vienu no līķiem policijai izdevies atrast kādā garāžā. Lietā iesaistītais izmeklētājs medijiem skaidrojis, ka galvenais pavediens bijis plastmasas maisi, kuros sievietes pēc nāves ietītas: "Katru dienu visā ASV notiek desmitiem slepkavību, taču tieši plastmasas maisi, kuros sievietes tika atrastas, mums, izmeklētājiem ļāva saprast, ka noziegumus pastrādājis viens cilvēks," stāsta izmeklētājs.

Šobrīd policija ir arestējusi kādu 32 gadus vecu vīrieti, kurš jau iepriekš ir atradies policijas redzeslokā par huligānismu, kā arī trīs gadus atradies cietumā par izvarošanas mēģinājumu.

Pasaulē

Zemūdens infrastruktūras aizsardzībai Baltijas jūrā un Ziemeļjūrā tiks iesaistīta Vācijas īpašo uzdevumu spēku GSG-9 jūras operatīvā vienība, ziņo Vācijas televīzijas kanāls ARD un izdevums "Der Spiegel", atsaucoties uz informētiem avotiem drošības dienestos.

Svarīgākais