Tēvs ar dēlu kopā aizdedzina mazu puisēnu

ASV, Pensilvānijā policija arestējusi 38 gadus vecu vīrieti un viņa 15 gadus veco dēlu par mēģinājumu sadedzināt savas draudzenes septiņus gadus veco dēlu, raksta Fox News.

Negadījums noticis svētdienas vakarā, kad aizturētais ar savu dēlu nolēmis dārzā uz grila pagatavot vakariņas. Septiņus gadus vecais puisēns atradies dārzā, kad viņa mātes draugs puisēnu aplējis ar degšķīdumu un aizdedzinājis. Taču tā vietā, lai zēnam palīdzētu, vīrietis ar savu 15 gadus veco dēlu notikumu uzfilmējuši un ierakstā dzirdams, kā abi smejas par nelaimē nonākušo bērnu.

Puisēnu izglābuši kaimiņi, kuri, pamanot liesmas, nekavējoties sazinājušies ar glābējiem, kā arī izsaukuši mediķus.

Policija stāsta, ka puisēns guvis smagus sejas, kakla un krūšu apdegumus un šobrīd atrodas stingrā mediķu uzraudzībā.

Kaimiņi, kuri izsauca mediķus, zinājuši stāstīt, ka vīrietis bieži pret draudzenes dēlu izturējies cietsirdīgi: "Tā kā zēna māte strādā un mājās ir tikai vēlā pēcpusdienā, visu dienu zēns pavada ar viņas draugu, kurš nenoliezami ir agresīvs un bieži kliedz uz mazo puisēnu, taču tā kā zēna māte nav mājās, viņa par to neko nezina," stāsta viena no kaimiņienēm.

Šobrīd gan 38 gadus vecais vīrietis gan viņa 15 gadus vecais dēls atrodas apcietinājusmā.

Pasaulē

Zemūdens infrastruktūras aizsardzībai Baltijas jūrā un Ziemeļjūrā tiks iesaistīta Vācijas īpašo uzdevumu spēku GSG-9 jūras operatīvā vienība, ziņo Vācijas televīzijas kanāls ARD un izdevums "Der Spiegel", atsaucoties uz informētiem avotiem drošības dienestos.

Svarīgākais