Tēvs noindē zīdaini ar heroīnu

ASV, Filadelfijā kāds 45 gadus vecs vientuļais tēvs ar heroīnu un metamfetamīnu noindējis savu desmit mēnešus veco zīdaini, raksta Fox News.

Kā stāsta policija, vīrietis bijušas problēmas ar narkotikām, un viņš jau atradies ārstu uzskaitē, taču it kā veiksmīgi cīnījies ar savu atkarību no narkotikām, jo vēlējies būt blakus savam bērnam.

Negadījums noticis nedēļas nogalē, kad vīrietis, ieņemot kārtējo narkotiku devu, nav spējis izturēt zīdaiņa raudāšanu un nolēmis bērna pudelītē ielikt nelielu devu heroīna un metamfetamīna, lai mazulis nomierinātos, taču jau no rīta, vīrietis atklājis, ka mazulis ir miris pārdozējot smagās narkotikas.

Vīrietis savu liecību mainījis divas reizes, sākumā stāstot, ka narkotikas nejauši ielicis zīdaiņa pudelē, taču jau pēc brīža atzinis, ka bērns briesmīgi raudājis un vīrietis esot dzirdējis stāstus par to, ka, lai nomierinātu zīdaini, vecāki pie piena piepilina pāris pilienu alkohola, tāpēc vīrietis nolēmis, ka neliela deva narkotisko vielu nomierinās mazuli.

Miruša bērna tēvs ir notiesāts par trešās pakāpes slepkavību un vīrietim par pastrādāto noziegumu draud mūža ieslodzījums.

Pasaulē

Zemūdens infrastruktūras aizsardzībai Baltijas jūrā un Ziemeļjūrā tiks iesaistīta Vācijas īpašo uzdevumu spēku GSG-9 jūras operatīvā vienība, ziņo Vācijas televīzijas kanāls ARD un izdevums "Der Spiegel", atsaucoties uz informētiem avotiem drošības dienestos.

Svarīgākais