Balto namu apmeklējuši nelūgti viesi

Tareks un Mišela Salahi © Scanpix

Oficiālajās pusdienās, ko ASV prezidenta rezidencē Vašingtonā Baltajā namā par godu Indijas premjerministram rīkoja Baraks Obama, nokļuvis pārītis nelūgtu viesu.

Nelūgtie viesi – Tareks un Mišela Salahi (Tareq and Michaele Salahi) no Ziemeļvirdžīnijas – savā lapā interneta vietnē „Facebook” publicējuši fotogrāfijas, kas tapušas pusdienu laikā Baltajā namā, vēsta „The Washington Post”.

Fotogrāfijās šie cilvēki pozē gan kopā ar viceprezidentu Džo Baidenu, gan citām slavenībām.

Salahi ģimene šaurākā lokā pazīstama, kā potenciālie realitātes šova „Real Housewives of Washington” dalībnieki.

Baltā nama darbinieki nelūgto viesu nokļūšanu svarīgajā ēkā kategoriski noliedz. Vēlāk gan viens no Slepenā dienesta darbiniekiem atzinis, ka nelūgti viesi Baltajā namā ir iekļuvuši.

Oficiālās pusdienas – pirmās, kas tika rīkotas pēc ASV prezidenta Baraka Obamas stāšanās amatā – Baltajā namā notika 24.novembrī. Oficiālajā lūgto viesu sarakstā bija iekļauti 338 cilvēki, to vidū - politiķi, žurnālisti, kino un televīzijas zvaigznes.

Pusdienas tika rīkotas par godu Indijas premjerministram Manmohanam Singham.

Pasaulē

Pēc iedzīvotāju domām, anonīmas vēstules ir radījušas “indes bedri” kādā ciematā Anglijā, Austrumjorkšīrā. Tie, kas saņem "indīgo" pastu, saka, ka pēdējos divus gadus ir bijuši "terorizēti" caur pastkastēm, raksta “BBC”.

Svarīgākais