Vašingtonā no garāmbraucoša auto apšaudē ievaino 12 cilvēkus

ASV, Vašingtonā 11.marta naktī (pēc vietējā laika), kāds nezināms šāvējs no braucoša BMW atklājis uguni uz garāmgājējiem, ievainojot 12 cilvēkus, vēsta ārzemju mediji.

Kā norāda Washington Post,  šauts esot no divām automašīnām, jau minētā BMW un vēl kāda nezināmas markas automašīnas. Apšaudē cietuši četri vīrieši un trīs sievietes, kuri nekavējoties nogādāti tuvējā slimnīcā. Vēl pieci cilvēki guvuši dažādus ievainojumus, iespējams, no plīstošā autobusa stāvvietas stikla.

Notikušā aculiecinieki stāsta, ka policija veikusi ap 32 ložu šāvienu vietu atzīmes māju sienās un uz asfalta.

Šis esot viens no pilsētas rajoniem,kurā vardarbības uzliesmojumi notiek it bieži. Tā pagājušā gada oktobrī divu grupējumu savstarpējos uzbrukumos cietuši septiņi cilvēki.

Pasaulē

Lietuvā ir aptuveni 2,4 miljoni balsstiesīgo, kuri svētdien, 13. oktobrī, bija tiesīgi parādīt savu politisko izvēli Seima vēlēšanās. Pēc notikušajām aptaujām ir skaidrs, ka uzvarēt varētu Lietuvas sociāldemokrātu partija, tomēr pēc divām nedēļām ir plānota vēlēšanu otrā kārta, un tad jau viss būs redzams. Kādu ietekmi vēlēšanas Lietuvā atstās uz Latviju un vai vispār atstās?

Svarīgākais