Jauniete nogalina trīs par hokeju fanojošus vīriešus; arī savu tēvu

Trim hokejafaniem traģiski spēles skatīšanās izvērtusies Krievijas pilsētā Čeļabinskā, vēsta portāls "lentachel.ru". Viņiem ar nazi uzklupusi 23 gadus veca sieviete, kura bija meita vienam no vīriešiem.

Pirms vienas no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa pirmās kārtas spēlēm starp Čeļabinskas "Traktor" un Astanas "Baris" komandām vīri jau agri sākuši iesildīties ar alu un pēc tam ieslēguši televizoru. Tomēr, acīmredzot, viņi uzvedušies pārāk skaļi.

Tiek ziņots, ka jauniete vīriešiem uzklupusi negaidīti. Sievietes tēvs miris notikuma vietā, viņa brālis miris reanimācijā, bet vēl viens vīrietis paspējis izskriet no dzīvokļa, tomēr ievainojumi bijuši pārāk smagi un arī viņš miris.

"Traģēdija notikusi divstāvu mājā. Pēc notikušā sieviete metusies bēgt pa mājas koridoru, kur viņu pamanīja kaimiņi," izteicies vietējās policijas pārstāvis Vitālijs Aleksandrovs. "Viņi iegāja dzīvoklī, kur ieraudzīja divus līķus, uzreiz izsaucot policiju."

Noskaidrots, ka sieviete nekur nemācījās un nestrādāja, bet viņu uzturējis tēvs.

Kā ziņots, KHL Gagarina kausa Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā "Traktor" komanda pieveica "Baris" hokejistus ar rezultātu 4-3.

Svarīgākais