Lielbritānijā no balkona izkrīt un nositas latviešu modele

© http://menmedia.co.uk

Svētdien Lielbritānijas pilsētas Mančesteras centrā no kādas mājas balkona nokritusi un gājusi bojā 23 gadus veca latviešu modele Laura Pahomova. Neoficiāla informācija liecina, ka bojāgājusī ir slavenā latviešu motosportista Jāņa Vintera meita.

Pēc sievietes līķa atrašanas svētdien policija sākusi izmeklēšanu, tomēr izmeklētāji  neuzskata, ka viņas nāve bijusi vardarbīga, informē portāls "Manchester Evening News". Latvijā dzimusī modele dzīvoja Blekbērnā apmēram 40 kilometru no Mančesteras, bet viņa uz vienu nakti bija noīrējusi dzīvokli Mančesterā.

Viņas dzīvokļa biedrene Blekbērnā, kas nevēlējās atklāt savu vārdu, laikrakstam teica, ka tuvinieki mēģina noskaidrot, kas notika ar Pahomovu, lai gan policijas versija ir, ka viņa nokritusi.

Lauru Pahomovu atrada mirušu svētdien pa dienu. Sieviete nokritusi no balkona un iekritusi citā balkonā deviņus stāvus zemāk. Kritiena rezultātā viņa bija guvis smagas traumas, kas nav savienojamas ar dzīvību. Ēkai kopumā ir 14 stāvu.

Britu fotogrāfs Dens Taiaks, kurš strādāja kopā ar Lauru Pahomovu, laikrakstam "Manchester Evening News" stāstīja, Laura bijusi mīļa meitene: "Pēdējais, ko Laura man stāstīja, ka ir bijusi Latvijā, un pēc tam gribēja atgriezties atpakaļ Lielbritānijā".

Svarīgākais