Autoavārijā Zviedrijā gājuši bojā trīs Lietuvas, nevis Latvijas pilsoņi

Ceturtdien Zviedrijas ziemeļos uz ceļa E10 notikusi autoavārija, kurā bojā gājuši trīs Latvijas valstspiederīgie, ziņo portāls baltic-ireland.ie.

Latvijas valstspiederīgie brauca mikroautobusā ar Īrijas valsts numura zīmēm. Otrs ceļu satiksmes negadījumā iesaistītais transporta līdzeklis bija kravas mašīna no Krievijas.

Pēc vietājās policijas domām, autoavārija notikusi, kad viens no transporta līdzekļiem mēģinājis izvairīties no dzīvnieka, kas izskrēja uz ceļa.

Policija pavēstīja, ka Latvijas pilsoņi, kas gāja bojā ceļu satiksmes negadījumā, ceļoja pa Zviedrijas ziemeļiem kopā ar vienu citu personu, kuras tautība netiek atklāta.

Kā dienas otrajā pusē vēsta portāls baltic-ireland.ie. RTÉ ziņas ir sajaukušas latviešus ar lietuviešiem. Sazinoties ar Latvijas vēstniecību Dublinā, ticis noskaidrots, ka auto avārijā, kas notika pagājušajā nedēļā Zviedrijas ziemeļos, bojā gāja trīs Lietuvas pilsoņi.

Pasaulē

Lietuvas robežsargi aizvadītajā diennaktī piespieduši doties atpakaļ deviņus nelegālos imigrantus, kas nelikumīgi mēģināja iekļūt Lietuvā no Baltkrievijas, svētdien paziņojis Lietuvas Valsts robežsardzes dienests.

Svarīgākais