Meksikas pasīvos vēlētājus atstās bez seksa

Meksikas valdošās partijas prezidenta amata kandidāte Hosefina Vaskesa Mota aicinājusi savas valsts pilsones rīkoties, lai nodrošinātu lielāku vēlētāju aktivitāti nākamajās prezidenta vēlēšanās, vēsta The Independent.

Hosefina Vaskesa Mota aicinājusi Meksikas sievietes savus vīrus un draugus atstāt bez mīlas rotaļām, ja viņi nedosies uz vēlēšanu iecirkņiem, lai balsotu par jauno Meksikas prezidentu. Meksikā prezidenta vēlēšanas notiks 1.jūlijā.

Motas aicinājumā teikts, "Ja vīrietis prezidenta vēlēšanu dienā aiz slinkuma nedodas uz vēlēšanu iecirkni, bet dienu pavada bārā vai sēžot mājās, viņš pelnījis veselu mēnesi atturēties no seksa.

Kā rāda sabiedriskās aptaujas vēlētāju simpātijas vairāk sliecas opozīcijas partijas kandidāta Enrikes Peņas Njeto virzienā, savukārt Hosefinas Vaskesas Motas izredzes tikt ievēlētai ir tikai tādā gadījumā, ja vēlētāju aktivitāte ir vismaz 70%.

Pasaulē

Sociālās saziņas vietnes "Telegram" dibinātājs Pāvels Durovs, kā zināms, 24.augustā tika aizturēts Francijā. Viņam izvirzītas apsūdzības saistībā ar smagu noziegumu izdarīšanu, izmantojot "Telegram", kā arī par platformas nesadarbošanos ar Francijas varasiestādēm.

Svarīgākais