Lietuvieši laiž tirgū unikālu datora peli zemesrieksta formā

Arvien vairāk cilvēku izvēlas IT produktus ne tikai pēc to cenas vai tehniskām specifikācijām, bet arī pēc to dizaina. Ņemot vērā šo globālo tendenci, Baltijā un 36 citās pasaules valstīs pārstāvētā kompānija ACME Baltija piedāvā unikālu IT produktu līniju ACME UNIQUE. Šie produkti apvieno jaunākās tehnoloģijas ar patiesi inovatīvu dizainu.

Produktu līnija ACME UNIQUE izstrādāta izcilās starptautiskās dizaina studijās sadarbībā ar lietuviešu dizaineriem. Kompānija ACME Baltija augsti vērtē Lietuvas dizaineru ieguldījumu un tic, ka produktu īpašais stils ļaus kompānijai iekarot konkurētspējīgas pozīcijas globālos tirgos.

Pirmais ACME UNIQUE līnijas produkts, ko laidīs Latvijas tirgū, būs neparasts IT aksesuārs - bezvadu, uzlādējama ACME Peanut datora pele ar unikālu dizainu. Pēc tās parādīšanās Lietuvas tirgū, Peanut pele ne tikai izraisīja ievērojamu patērētāju interesi, bet arī saņēma dizaineru atzinīgus novērtējumus - tā tika apbalvota ar diplomu Good Design Lietuvā ražoto produktu dizaina konkursā.

Bezvadu ACME Peanut pele ir ACME Baltija dizaineru un starptautisku dizaina studiju veiksmīgās sadarbības rezultāts. Uzmanību piesaista šī IT aksesuāra neierasta zemesrieksta forma. Dizaineri bieži izmanto dabas motīvus, kurus var redzēt daudzos industriāla dizaina produktos - no mēbelēm un santehnikas piederumiem līdz dažādiem interjera dizaina aksesuāriem. Dabas motīvi IT produktu dizainos ir intriģējoši un inovatīvi; tie būs redzami vairākos ACME UNIQUE līnijas produktos. Zemesrieksta forma piesaistīja ACME Baltija dizaineru uzmanību, pateicoties tās perfektai simetrijai. Neskatoties uz tās neparasto izskatu, pele ir sevišķi ergonomiska. Vēl viena ACME Peanut peles atšķirība ir tās ērtums gan kreiļiem, gan labročiem. Peles iepakojuma dizainu izstrādāja lietuviešu dizaineri Marija Puipaite and Juliuss Bučelis.

ACME Peanut pele, protams, piedāvā daudz vairāk, nekā tikai neordināru dizainu. Tehnoloģijas, kuras satur šī optiskā pele, apmierinās visprasītāko lietotāju vēlmes. Tās litija-polimēru baterija uzlādējama caur datora USB portu. To var pilnībā uzlādēt pāris stundu laikā un pēc tam var izmantot līdz pat vienam mēnesim. Uzlādēšanas laikā pele var darboties, pieslēdzot tai vadu. Pele strādā pat 10 metru attālumā, un tās mūža garums ir neierasti ilgs - vairāk nekā 3 miljoni klikšķu.

ACME UNIQUE produktu līnija būs pieejama Latvijas IT specializētajos veikalos šīs vasaras vidū.

Pasaulē

Miera sarunas, kuru rezultātā Krievija leģitimizētu kontroli pār okupētajām Ukrainas teritorijām, būtiski iedragātu pašreizējo starptautisko sistēmu, tai skaitā Rietumvalstu kā galveno noteikumu uzturētāju uzticamību un prestižu, savā jaunākajā rakstā secinājis Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Svarīgākais