Rietumu ārsti: Timošenko ir nopietni slima

Ukrainas bijusī premjerministre Jūlija Timošenko ir «nopietni slima», un viņas veselības stāvoklis raisa bažas – pie šāda secinājuma nonāca Kanādas un Vācijas ārsti, kuri veica viņas izmeklēšanu.

Timošenko meita teica, ka viņas mātei var būt nepieciešama operācija tajā gadījumā, ja medicīniskā palīdzība netiks sniegta laicīgi. Taču Ukrainas Veselības ministrijas pārstāvji apgalvo, ka ārzemju ārsti nav devuši rekomendācijas operācijai, raksta Deutsche Welle.

Timošenko veselības stāvokļa izmeklēšanu februāra vidū veica Berlīnes slimnīcas Charité valdības loceklis Karls Ainhoipls (Karl Einhäupl), kurš tiek uzskatīts par vienu no vadošajiem vācu ārstiem-neirologiem.

Aizbildinoties ar nepieciešamību saglabāt ārstu konfedencialitāti, viņš ir atteicies komentēt Timošenko slimības raksturu. Rietumu avoti, atsaucoties uz medicīniskajām aprindām, apgalvo, ka Ukrainas eks-premjerei ir starpmugurkaula diska trūce.

Iepriekš Timošenko bija vairākkārt sūdzējusies uz stiprām mugursāpēm, apsūdzot cietuma un kolonijas administrāciju, ka viņai tiek atteikts medicīniskajā palīdzībā.

Pasaulē

Slavenais amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio ticis pieķerts kopā ar 16 gadus jaunāku sievieti - Holivudas aktieris, par kuru mediji iepriekš rakstīja, ka viņam, iespējams, esot romāns ar Irinu Šaiku, pavadījis laiku kopā ar citu slavenību, raksta “unian.net”.