Varšavā par godu Latvijas valsts svētkiem atklāta mākslas izstāde

12. novembrī Varšavā atklāta latviešu mākslinieces Tatjanas Semanes glezniecības izstāde, sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienu, un par godu Latvijas neatkarības atjaunošanas 20.gadu jubilejai.

Mākslinieces darbi tiks nodoti Varšavas mākslas draugu vērtējumam līdz 4.decembrim galerijā „Delfina”. Izstāde notiek ar Latvijas vēstniecības Polijā atbalstu. Uz tās atklāšanu ir aicināti Polijas valsts iestāžu, mākslinieku apvienību, izglītības aprindu, diplomātiskā korpusa, masu mediju un latviešu sabiedrības pārstāvji. Gleznotāja par saviem darbiem saka: „Mana izstāde ir pārdomas par mīlestību, kas sniedz cilvēkam laimi un ir spējīga pārvērst viņa īslaicīgo eksistenci mūžībā”. Tatjana Semane ir Latvijas Mākslinieku savienības biedre. Izstāda darbus kopš 1998.gada. Viņai ir bijušas 12 personālizstādes Latvijā, Ķīnā, Somijā un Polijā. Savos darbos Tatjana Semane izmanto dažādu tehniku - eļļas glezniecību, kolāžu un keramikas apgleznojumu.

Izstāde ievada Latvijas valsts svētku svinības Polijā, kas noslēgsies ar plašu svinīgo pieņemšanu 17.novembrī Varšavas Saska Kempas rajona Kultūras centrā.