iPhone vairāk lieto vīrieši

iPhone ir pasaulē visvairāk pārdotais viedtālrunis. Arī Latvijā ir šā Apple produkta fani, kas ar nepacietību gaida katra jauna iPhone modeļa iznākšanu. Šobrīd Latvijā iPhone lieto vairāk nekā 26 000 SIA Latvijas mobilais telefons (LMT) klientu.

Latvijā jaunais iPhone 4s ir pieejams kopš 28. oktobra, ko kā Apple oficiālais izplatītājs Latvijā nodrošina LMT. Nedēļu pirms tālruņu pārdošanas uzsākšanas, LMT mājaslapā visiem interesentiem tika radīta iespēja elektroniski izteikt savu vēlmi iegādāties iPhone 4s, šo iespēju izmantoja vairāki tūkstoši iedzīvotāju, vēlreiz apliecinot, ka latviešu kaislība pēc jaunākajām mobilajām tehnoloģijām ir tikpat liela kā citu pasaules valstu iedzīvotājiem. Šobrīd vislielākais pieprasījums ir tieši pēc iPhone 4s 16GB Black modeļa, Neatkarīgajai atklāja LMT preses sekretāre Sanda Purviņa.

iPhone oficiālo tirdzniecību Latvijā LMT uzsāka 2008. gadā. Kā liecina LMT statistiska, iPhone lietotāju vidū sarunu minūšu skaits mēnesī ir vidēji divas trīs reizes lielāks nekā pārējo mobilo telefonu modeļu lietotāju vidū, savukārt vidējais patērēto datu apjoms – 13 reižu lielāks. Starp LMT klientiem – privātpersonām – iPhone ir iecienīts gan sieviešu, gan vīriešu auditorijā. Tomēr stiprā dzimuma vidū tas ir nedaudz populārāks, no 100 iPhone lietotājiem 57 ir vīrieši.

iPhone 4s ir pats ātrākais un jaudīgākais no iPhone. Tā A5 procesors nodrošina līdz pat 2x ātrāku darbību un 7x ātrāku attēlu un video apstrādi. iPhone 4s esošā pasaulē jaunākā operētājsistēmas versija iOS 5 nodrošina lietotājam vairāk nekā 200 jaunu iespēju. Tālrunis aprīkots ar jaudīgu kameru, kas ļauj uzņemt fotoattēlus, kā arī ierakstīt 1080p HD video ar attēla stabilizāciju.

Svarīgākais