Lielbritānijas bērnu TV vadītāji iztēli stimulē ar narkotiku palīdzību

"BBC" darbinieki lieto narkotikas - ar tādu paziņojumu intervijā laikrakstam "Daily Mail" nākusi klajā bijusī "BBC" televīzijas un radio korporācijas bērnu programmu producente Sāra Grema.

Saskaņā ar bijušās producentes teikto, dažu televīzijas raidījumu vadītāju visai ekstravagantā uzvedība nav saistīta ar rakstura īpatnībām, bet ir kokaīna un citu psihotropu vielu lietošanas rezultāts.

"BBC" bērnu raidījumu redakcijas darbinieki nereti izmanto nebūt ne bērnišķīgas metodes, lai stimulētu savu iztēli. Šādas vaļsirdīgas atklāsmes no Gremas puses izskanējušas noklausīšanās laikā īpašā iekšlietu komitejā.

Britu presē ne reizi vien ir aprakstīti stāsti par to, ka vietējās slavenības, visbiežāk mūziķi un aktieri, lieto narkotikas. Taču stāsts par bērnu televīzijas raidījumu vadītājiem narkotiku kontekstā parādās pirmo reizi.

Grema stāsta, ka bijušie kolēģi bērnu raidījumu redakcijā jau pirmajā darba dienā viņai piedāvājuši kokaīnu.

"Nav brīnums, ka uzvedību, kuru citā darba vietā neciestu, televīzijā var uztvert kā īpaši radošu izpausmi un neparastas personības pazīmi," uzskata Grema.

"BBC" vadība pagaidām nekādā veidā nav komentējusi savas bijušās darbinieces izteikumus.

Interesanti, ka Grema pēc karjeras beigām "BBC" bērnu raidījumu redakcijā, kļuva par psiholoģi un šobrīd specializējas narkotiku jautājumos.

Pasaulē

Lietuvas robežsargi aizvadītajā diennaktī piespieduši doties atpakaļ deviņus nelegālos imigrantus, kas nelikumīgi mēģināja iekļūt Lietuvā no Baltkrievijas, svētdien paziņojis Lietuvas Valsts robežsardzes dienests.

Svarīgākais