Krievijā meita pa tālruni stāsta mātei, kā viņu ēd lāči

Krievijā kāda māte bija spiesta bezpalīdzīgi mobilajā telefonā noklausīties kā viņas meita agonijā sauc pēc palīdzības, jo viņai uzbruka lāči, kas beigās meiteni apēda dzīvu. Turpat netālu saplosīts un miris gulēja arī meitenes patēvs, ziņo portāls Kasjauns.lv.

19 gadus vecā Olga Moskaļova stundas garumā komentēja pati savu nāvi, trīs reizes zvanot mātei uz mobilo telefonu un saucot pēc palīdzības. Viņa kliedza: "Mammu, lācis mani plosa! Ir tik ļoti sāpīgi. Mammu, palīdzi!" Mātei Tatjanai pirmajā mirklī licies, ka meita joko. "Bet tad es sadzirdēju patiesas šausmas un sāpes Olgas balsī, un bija dzirdama arī lāču rēkšana un čāpstināšana," stāsta māte.

Tatjana vēl nezināja, ka lācis jau bija nogalinājis viņas vīru Igoru Cigaņenoku – Olgas patēvu, kuram nepietika spēka pretoties zvēram. Lācene pārlauza vīrieša sprandu un sašķaidīja galvaskausu.

Olga, kas strādā par psihologa palīgu, redzēja lāča uzbrukumu savam patēvam un paguva noskriet 64 metrus, līdz lāču māte viņu panāca un saķēra meiteni aiz kājas.

Kamēr lācis ar viņu "rotaļājās", Olga vairākas reizes paguva piezvanīt Tatjanai, kura, savukārt, izmisīgi centās sazvanīt savu vīru, nenojaušot, ka viņš jau ir miris.

Savā otrajā zvanā Olga caur sāpēm noelsās: "Mammu, lācene ir atpakaļ. Viņa atgriezās un atveda trīs mazuļus. Viņi ...mani ēd."

Beigās, savā trešajā zvanā gandrīz stundu pēc pirmā, Olga jau juta, ka mirst. Lāči jau bija pametuši viņu nomiršanai un viņas pēdējie vārdi mātei bija: "Mammu, man vairs nesāp. Es nejūtu sāpes. Piedod man par visu. Es tevi ļoti mīlu."

Pusstundu vēlāk Igora brālis Andrejs kopā ar policiju ieradās vietā, kur lāču māte joprojām plosīja Igora atliekas, netālu, pamatīgi sakropļota un mirusi gulēja arī Olga.

Seši mednieki tika nosūtīti nošaut lāču māti un trīs lācēnus. Dubultslepkavība ir pēdējā no daudzajām lāču pastrādātajām zvērībām, izsalkušajiem dzīvniekiem arvien biežāk meklējot pārtiku cilvēku apdzīvotās vietās, kas kādreiz bijušas lāču dzīvesvieta, raksta Kasjauns.lv.

Svarīgākais