Koperfīlda pārstāvji apstiprina – viņam ir meita

Deivids Koperfīlds lieku reizi apliecinājis, ka patiešām ir lielisks sava amata meistars – gandrīz pusotru gadu iluzionistam no sabiedrības izdevies noslēpt faktu, ka viņam ir meita. Tikai pēc tam, kad žurnālisti bērnu pamanījuši D. Koperfīlda un viņa draudzenes Hlojas Žoslēnas sabiedrībā, iluzionista pārstāvji atzinuši, ka viņam ir jau 16 mēnešus veca meitiņa Skaja.

Laikraksts New York Post vēsta, ka pagājušajā mēnesī 54 gadus vecais D. Koperfīlds un viņa 26 gadus vecā draudzene H. Žoslēna pirmo reizi sabiedrībā izgājuši kopā ar mazo meitiņu. Ģimene kopā redzēta gan Bahamu salās, gan Ņujorkā, gan Lasvegasā. Taču pagājis vairāk nekā mēnesis, līdz D. Koperfīlda aģents patiešām apstiprinājis, ka mazā meitene ir iluzionista meita. «Viņai ir jau sešpadsmit mēnešu,» īsā paziņojumā vēstījis D. Koperfīlda pārstāvis, bet pats iluzionists komentārus atteicies sniegt.

Amerikāņu mediji noskaidrojuši, ka ar franču modeli H. Žoslēnu slavenais iluzionists iepazinies pirms nepilniem trim gadiem, bet viņu romāns sācies pirms aptuveni divarpus gadiem. Pēdējā laikā H. Žoslēna visbiežāk uzturas iluzionistam piederošajā villā Bahamu salās, bet viņš pats bieži apmeklē Ņujorku, kur ir iesaistīts labdarības projektos, un Lasvegasu, kur regulāri uzstājas MGM Grand kazino zālē. «Savas attiecības Deivids nevēlas afišēt – it sevišķi pēc tam, kad mediji aizgūtnēm rakstīja par viņa sešus gadus ilgušo saderināšanos ar supermodeli Klaudiju Šiferi un abu šķiršanos,» norāda New York Post.

Iluzionista aģents sarunā ar britu tabloīdu The Daily Mail nodemonstrējis lielisku humora izjūtu, paziņojot: «Un tagad aizmirstiet par Brīvības statujas izgaišanu. Nākamais, kam Deivids liek pazust, ir netīrie autiņi – tas ir daudz praktiskāks triks.» Jāatgādina, ka, saskaņā ar Forbes datiem, D. Koperfīlds ir viens no vislabāk pelnošākajiem izklaides industrijas pārstāvjiem pasaulē – ienākumi no viņa šovu biļešu pārdošanas ir lielāki nekā, piemēram, no Madonnas vai Lady Gaga koncertu biļešu pārdošanas.

Svarīgākais