Kūrortā, kur medusmēnesī dzīvoja princis Viljams, haizivs nogalina vīrieti

Seišelu salās Indijas okeānā netālu no Madagaskaras haizivs uzbrukumā gājis bojā tūrists no Lielbritanijas, kurš šeit pavadīja medusmēnesi.

Iepriekš ar šādu nolūku Seišeļu salās viesojās arī britu princis Viljams un viņa sieva Keita Kembridžas hercogiene, ziņo portāls Delfi.lv

Par jūras plēsoņas upuri kļuvis 30 gadus vecais Aijens Redmonds. Kopā ar jauno sievu Džemmu viņš pavadīja medusmēnesi Praslinas salā. Haizivs uzbruka brīdī, kad Redmonds peldējies apmēram 20 metru attālumā no krasta.

Reģējot uz viņa kliedzieniem, palīgā atsteigušies citi atpūtnieki. Kad vīrietis izvilkts no ūdens atklājies, ka viena viņa kāja ir pamatīgi saplosīta. Redmonds mira uz vietas no lielā asiņu zuduma.

Seišelu salu Jūras drošības dienests izsludinājis peldēšanās aizliegumu. Uz valsti tiks aicināti ārvalstu eksperti, lai palīdzētu notvert cilvēkēdāju haizivi.

Šis ir jau otrais nāvējošais jūras plēsoņu uzbrukums 2011. gadā. Augusta sākumā arī Praslinas salas piekrastē haizivs saplosīja kādu Francijas pilsoni.

Pasaulē

Šokējoša lieta nonākusi sabiedrības redzeslokā Francijā - pagājušajā nedēļā 72 gadus vecā Žizele Peliko tiesai atklāja, ka viņas šķietami mīlošais vīrs patiesībā ir organizējis savas sievas izvarošanu kas tika filmēta un ko paveikuši vairāk kā 80 vietējie vīrieši, raksta “BBC”.

Svarīgākais