Vācijā trīs pusaudzes izdara kolektīvu pašnāvību

© Scanpix

Vācijā trīs pusaudzes, kuru vecums ir no 16 - 19 gadiem, izdarījušas kolektīvu pašnāvību, noindējoties ar tvana gāzi, ziņo AFP.

Triju meiteņu līķi tika atrasti 15. augusta vakarā Holdorfas mežā Lejassaksijas pavalstī. Meitenes atstājušas pirmnāves zīmītes, kuru saturu policija pagaidām neizpauž. Viena no meitenēm dzīvojusi netālu esošajā Emslandes rajonā, bet divas citas ieradušās no Bavārijas.

Meitenes meža biezoknī uzcēlušas telti, rūpīgi ar izolācijas lentu aizlīmējušas visas spraugas un aizdedzinājušas iepriekš sagatavotās ogles.

Meiteņu ģimenes par to, ka visas trīs ir savstarpēji pazīstamas nemaz nav nojautušas. Policija neizslēdz iespēju, ka meitenes iepazinušās un kontaktējušās ar sociālo tīklu palīdzību. Viena no meitenēm izsludināta meklēšanā jau svētdienas, 14. augusta, vakarā.

Meiteņu meklēšanā tika iesaistīti policisti, kuri pārmeklēja mežu, kā arī helikopters.

Pasaulē

Kādēļ “Estonia” traģēdijas izmeklēšanas lietā soda cilvēkus nevis par informācijas slēpšanu, bet tās noskaidrošanu; kādu iemeslu dēļ patiesība "Estonia" gadījumā dodas rokā tik grūti; kādēļ mistiskā veidā gāja bojā Latvijas autors, kurš pētīja notikušo traģēdiju.

Svarīgākais