"Twitter" beidzot atsakās no vecās versijas

Mikroblogu portāls Twitter beidzot nolēmis atsacīties no savas vecākās portāla versijas, kas bija pieejama gandrīz gadu pēc jaunās Twitter versijas atklāšanas.

«Ja Jūs šobrīd lietojas veco Twitter versiju, mēs vēlamies Jūs informēt, ka šīs nedēļas laikā tā tiks modernizēta uz jauno Twitter versiju,» vēsta kompānijas paziņojums.

Tāpat visiem vecās versijas lietotājiem augšējā malā parādās ziņojums, ka versija automātiski tiks modernizēta, un tas notiks ļoti, ļoti drīz.

BNN.LV septembrī ziņoja, ka pirmo reizi četru gadu laikā sociālajā portālā Twitter tiks veiktas lielas pārmaiņas. Šo pārmaiņu mērķis ir nodrošināt bagātīgas multimediju iespējas tās 160 miljoniem lietotāju, tāpēc izmaiņas paredz vieglāku piekļuvi fotogrāfiju un video apskatei.

«Tagad būs iespējams vienkāršāk publicēt īsu ziņojumu, iegūstot vairāk informācijas un ieguldot mazāk laika,» sacījis Twitter kompānijas vadītājs Evans Viljams. «Mums patika arī vecais Twitter dizains, tomēr uzskatām, ka to var vēl uzlabot. Daudz kas no konteksta līdz šim nebija ievērojams, bet tagad viss būs daudz skaidrāk pārredzams.»