Pensionārs pēkšņi atklāj, ka dzīvo kopā ar ķīnieti

Kāds Maskavas iedzīvotājs, saņemot kārtējo komunālo rēķinu kvīti, atklājis, ka viņa mājoklī pierakstīts vēl kāds cilvēks, par kuru viņš neko nezina.

Pensionārs laikrakstam pastāstījis, ka maksājuma kvīts ailē «iemītnieku skaits» skaitļa «3» vietā (pensionārs dzīvo kopā ar sievu un meitu) bijis ierakstīts skaitlis «4», tomēr maksājumu summa nav mainījusies. Pensionārs devies uz Pasu nodaļu, kur uzzinājis, ka viņa dzīvoklī uz laiku pierakstījies kāds pilsonis no Ķīnas. Izrādās, ka viņa kaimiņa dzīvoklī esot pierakstīti pat veseli trīs šādi ārvalstu pilsoņi, atsaucoties uz laikrakstu «Известия», ziņo portāls "Apollo".

Pensionārs iesniedzis sūdzību milicijā. Maskavas federālās migrācijas pārvaldē izteikuši versiju, ka pensionārs esot vienkārši aizmirsis, ka pats pierakstījis savā dzīvoklī ķīnieti, tomēr tikšot veikta pārbaude, un visi maskavieši esot aicināti būt modri.

Lai noformētu īslaicīgu ārvalstnieka pierakstu, dzīvokļa īpašniekam jāuzraksta iesniegums un jāsavāc vairāki dokumenti. Pēdējā laikā Maskavā esot pieaudzis blēžu skaits, kas šādā veidā risina ārvalstnieku «mājokļa jautājumu».

Svarīgākais