Strosa-Kāna pārstāvji piedāvāja naudu istabenes ģimenei

Bijušā Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) Dominika Strosa-Kāna aizstāvji ir mēģinājuši uzpirkt cietušās istabenes ģimeni, lai viņa atteiktos no apsūdzībām, vēsta Daily Mail.

Kāda tuva Strosa-Kāna ģimenes paziņa norādīja, ka «viņi jau runāja ar sievietes ģimeni. Bez šaubām, viss beigsies klusi. Stross-Kāns nesēdēs cietumā un aizlidos uz Franciju, bet sieviete saņems daudz naudas». Pēc šīs personas vārdiem, runa ir par summu, kas izsakāma ar septiņzīmju skaitli.

Par 32 gadus veco istabeni ir zināms, ka viņa dzīvo Bronksā kopā ar savu 15 gadus veco meitu. ASV viņa ieradusies pirms vairākiem gadiem pēc vīra nāves. Sievietes radinieki dzīvo kādā Gvinejas ciemā, kur nav ne elektrības, ne telefona, ne asfaltētu ceļu. Viņu ikmēneša ienākumi sasniedz aptuveni 45 dolārus (22 latus), kas ir mazāk par šajā valstī noteikto nabadzības slieksni.

BNN.LV jau ziņoja, ka Dominiks Stross-Kāns tiek turēts aizdomās par mēģinājumu izvarot viesnīcas istabeni Ņujorkā. Šādi apvainojumi var būtiski ietekmēt ievērojamā finansista plānus kļūt par Francijas prezidentu.

Svarīgākais