Ukraiņu bokseris Kļičko asi reaģē uz jautājumiem par savu bijušo sievu, Holivudas aktrisi Haidenu Panetjēru

© Pixabay.com

Slavenība atteicās komentēt baumas par aktrises iespējamo alkohola un narkotiku atkarību, raksta “unian.net”.

Slavenais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko asi reaģējis uz žurnālistu jautājumu par savu bijušo sievu, amerikāņu aktrisi Haidenu Panetjēru. Viņš atteicies komentēt baumas, kas klīst medijos par Haidenas atkarībām.

Internetā klīst runas, ka Panetjēra piespiedu kārtā nosūtīta ārstēties uz rehabilitācijas centru - iemesls esot viņas atkarība no narkotikām un alkohola. Iepriekš pati aktrise atzina, ka pirmo reizi narkotikas pamēģinājusi jau 15 gadu vecumā.

Kopš tā laika viņas atkarība nav mazinājusies, bet tikai tad, kad viņa bija stāvoklī ar meitu, viņa ierobežoja psihotropo līdzekļu lietošanu. Tomēr tagad viņas faniem radušās aizdomas, ka zvaigzne atkal piedzīvojusi sabrukumu.

Filmas “Lifting Force” pirmizrādes laikā ukraiņu žurnālists Kļičko uzdeva jautājumu, vai viņš sazinās ar savu nu jau bijušo sievu. Vladimirs šādam jautājumam nebija gatavs un uz to reaģēja asi. Bokseris atteicās runāt par šo tēmu, pateicās par interviju un nekavējoties devās prom.

Kļičko un Panetjēra sāka satikties 2009. gadā. Neskatoties uz vairākām šķiršanās reizēm, pāris galu galā paziņoja par saderināšanos 2013. gadā. Gadu vēlāk zvaigžņu pārim piedzima meita, tomēr 2018. gadā kļuva zināms, ka bokseris un aktrise ir šķīrušies. Pēc šķiršanās meita palika Vladimira aprūpē, un viņš dzīvo kopā ar viņu Ukrainā, savukārt Heidena turpina veidot karjeru ASV.

Pasaulē

Saskaņā ar jaunāko Kopenhāgenā bāzētās Eiropas Vides aģentūras (EVA) ziņojumu, tikai 37 procenti no tā dēvētajām virszemes ūdenstilpēm, piemēram, ezeriem vai upēm, 2021. gadā Eiropā bija labā vai ļoti labā ekoloģiskā stāvoklī, vēsta “Deutsche Welle”.