15 gadus vecu pusaudzi sadur ar nazi un sadedzina dzīvu

© Depositphotos

Francijā Marseļas iedzīvotāji ir šokēti par īpaši brutālu bērna slepkavību. 15 gadus vecu pusaudzi nogalināja bandas dalībnieki. Prokurors norāda, ka narkotiku tirgotāju veikto slepkavību skaits pieaug un to upuri kļūst jaunāki.

Marseļa, Francijas otrā lielākā pilsēta, bet arī viena no nabadzīgākajām pilsētām, ir ierauta vardarbībā, kas saistīta ar narkotiku tirdzniecību un kontrabandu. Tajā pašā laikā arvien jaunāki cilvēki kļūst par upuriem un slepkavām, un bandas ar sociālo tīklu starpniecību aktīvi vervē jauniešus.

Pagājušajā nedēļā 15 gadus vecs jaunietis tika nogalināts ar nepieredzētu brutalitāti, paziņoja prokurori.

Francijas mediji vēsta, ka nogalinātais puisis pieņemts darbā pie 23 gadus veca ieslodzītā. Viņš savervēja pusaudzi, izmantojot sociālos tīklus. Ieslodzītais gribēja iebiedēt savu sāncensi, un, lai to izdarītu, 15 gadus vecajam zēnam nācās aizdedzināt sāncenša dzīvokļa durvis.

Par šādu darbu ieslodzītais viņam solīja 2000 eiro, taču vēl pirms ļaunprātīgas dedzināšanas viņu izsekoja konkurējošā banda. Viens vai vairāki cilvēki uzbruka puisim ar nazi. Viņš vai viņi dūra mirušajam ar nazi aptuveni 50 reizes. Lai gan pēc šādām traumām pusaudzis vēl bija dzīvs, ļaundari viņu sadedzināja dzīvu.

Savukārt nesen 36 gadus vecais futbolists Nesims Ramdane tika nošauts Marseļā. Viņu nogalināja 14 gadus vecs pusaudzis. Šogad līdz šim Marseļā ar narkotikām saistītā vardarbībā ir nogalināti 17 cilvēki.

Pasaulē

Ziņas par ukraiņu žurnālistes Viktorijas Roščinas nāvi apcietinājumā Krievijā ir satriekušas Eiropas Savienību (ES), piektdien apliecināja Eiropas Ārējās darbības dienests, norādot, ka ES pieprasa veikt neatkarīgu žurnālistes nāves izmeklēšanu.