"Viņa divus mēnešus glabāja mirušā dēla ķermeni mājās". Elvisa Preslija meitas memuāri atklāj šokējošus faktus

© Pixabay.com

Leģendārā dziedātāja Elvisa Preslija meita Liza Marija Preslija nomira 2023. gadā, un viņai nebija laika pabeigt savus memuārus - tos pabeidza viņa mazmeita Railija Keova, raksta “Focus”.

Dziedātājas un aktrises Lizas Marijas Preslijas memuārus “From Here to the Great Unknown” laidusi klajā un pabeigusi viņas meita aktrise Daniela Railija Keova. Grāmatā rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita stāsta par savām bēdām par sava dēla Bendžamina Storma Keoga zaudējumu.

Liza Marija, kura nomira 2023. gada janvārī 54 gadu vecumā no sirds apstāšanās, grāmatā atklājusi šokējošas detaļas par savu dzīvi. Viņa raksta, ka neatvadījās no Bendžamina uzreiz, daļēji tāpēc, ka nevarēja izlemt, vai apbedīt viņu Havaju salās vai Greislendā, Memfisas īpašumā, kur nomira un ir apglabāts arī viņas slavenais tēvs Elviss.

Vēl divus mēnešus pēc dēla nāves viņa glabāja viņa ķermeni mājās speciāli aprīkotā telpā, kurā tika uzturēta aptuveni 12 grādu temperatūra.

“Manā mājā ir privāta guļamistaba, un es tur turēju Benu divus mēnešus. Kalifornijas štatā nav likuma, kas prasītu, lai kāds tiktu nekavējoties apglabāts," raksta Liza Marija.

Railija un Liza Marija nolēma godināt Bendžamina piemiņu, saglabājot viņa vārdu tetovējumos.

Šim nolūkam uz māju tika uzaicināts tetovētājs. Kad mākslinieks jautāja, vai viņām ir Bendžamina tetovējumu fotogrāfijas, lai viņš varētu izvēlēties fontu un izvietojumu, Liza Marija atbildēja: "Nē, bet es varu jums tos parādīt."

Liza Marija zināja, ka tas ir dīvaini. "Es domāju, ka tas nobiedētu jebkuru citu, ja viņu dēls būtu tur tādā stāvoklī. Bet ne mani,” viņa raksta.

Raksturojot šo mirkli savā dzīvē, Railija Keova aprakstīja savas atmiņas memuāros: “Man ir bijusi ļoti absurda dzīve, bet šis brīdis ierindojas labāko piecniekā."

Elvisa Preslija mazmeita atzīmēja, ka neilgi pēc tetovējumu veikšanas visi "sajuta", ka Bendžamins beidzot vēlas tikt apglabāts. Ģimene rīkoja Bendžamina bēres Malibu Greislendā, līdzās viņa slavenajam vectēvam Elvisam. Arī Liza Marija vēlāk tika apglabāta tur.

Elvisa Preslija mazdēls Bendžamins Keogs izdarīja pašnāvību. Viņš nošāvās ar bisi savas mājas vannas istabā. Bendžaminam bija garīgās veselības problēmas, un viņš daudzus gadus cīnījās ar alkoholismu.