Vīrieša skaidrojums, kāpēc viņš organizējis savas sievas masveida izvarošanu, šokē

© Pixabay.com

71 gadu vecais Dominiks Pelikots tiesai pastāstījis, ka sācis organizēt savas sievas Žizeles izvarošanu, jo pēc aiziešanas pensijā viņam nebija nekā cita, ko darīt. Ar šokējošo stāstu dalās “Mirror.co.uk”.

Dominiks Pelikots, saukts par "Aviņonas briesmoni", tiesai pastāstījis, ka sācis organizēt savas sievas izvarošanu, ko paveica desmitiem svešinieku, jo viņš pēc aiziešanas pensijā “nebija aizņemts”.

71 gadu vecais vīrietis tiek apsūdzēts par savas sievas Žizeles Pelikotas (72) regulāru apreibināšanu un svešinieku ievešanu viņu mājas guļamistabā, kas viņu atkārtoti izvaroja. Amatpersonas uzskaitījušas kopumā 92 izvarošanas, ko izdarījuši 72 vīrieši, no kuriem 51 ir identificēti.

Pagājušajā nedēļā Pelikots nokavēja vairākas dienas no tiesas procesa Francijā, jo viņš tika izvests no tiesas sliktas pašsajūtas dēļ. Tiek apgalvots, ka viņš savā kamerā tika atrasts noģībis, pirms viņš tika nogādāts slimnīcā.

Tomēr beidzot viņš nonāca tiesas sēdē, kur zvērinātie uzklausīja, ka viņš sāka uzbrukumus savai sievai, jo viņš pensijā bija "pilnīgā dīkstāvē".

Vēlāk Pelikots tiesā stājās pretī savai vienīgajai meitai Kerolīnai Darianai. Viņa iepriekš bija teikusi, ka tēvs arī viņu apreibinājis ar narkotikām, pirms viņš uzņēma viņas kailfoto. Viņš teica: “Karolīn, es nekad tevi neesmu apreibinājis vai izvarojis. Tā teikt nav iespējams. Es nekad to nedarīju. ”

Vēlāk viņš stāstīja par savu sievu: "Es viņu labi mīlēju 40 gadus un slikti mīlēju 10 gadus. Es visu sabojāju, es visu zaudēju. Man nekad tā nevajadzēja darīt."

Pelikots sacīja, ka "nav dzimis perverss". Jautāts, kad viņš pirmo reizi nolēmis paveikt to, ko izdarījis, Pelikots atbildēja: "Mēs cenšamies tikt galā ar to, ko esam piedzīvojuši. Mēs kļūstam perversi, kad satiekam kādu, kurš dod mums iespēju. Tad mēs kļūstam perversi, jā."

Pelikots arī apgalvoja, ka viņš "joprojām mīl" savus trīs pieaugušos bērnus. Viņš arī uzteica savu meitu par protesta grupas dibināšanu pret tā saukto "ķīmisko pakļaušanos", kas cīnās pret izvarošanas upuru apreibināšanu ar narkotikām.

Tiesa turpinās.

Pasaulē

Igaunijas valstij piederošā nacionālā aviokompānija "Nordic Aviation Group", kas darbojas ar zīmoliem "Nordica" un "XFly", varētu zaudēt savu lielāko partneri - Skandināvijas aviokompāniju SAS -, jo SAS noslēgusi ilgtermiņa līgumu par sadarbību ar Zviedrijas lidsabiedrību BRA.