Lietuvā Seima vēlēšanās piedalās 25 miljonāri

© Pixabay.com

Lietuvā Seima vēlēšanās pretendē 25 miljonāri - pēc Lietuvas Centrālās vēlēšanu komisijas datiem bagātākajam Seima kandidātam un Lietuvas Zaļās partijas pārstāvim Remigijum Lapinskam pieder vairāk nekā 9 miljoni eiro, raksta tv3.lt.

Lapinskam, kurš ir Lietuvas Zaļās partijas sarakstā, pieder īpašumi, vērtspapīri, mākslas darbi, juvelierizstrādājumi vairāk nekā 8 miljonu vērtībā un naudas līdzekļi - vairāk nekā 236 tūkstoši eiro.

Otro vietu bagātnieku sarakstā ieņem "Taikos koalicijas" saraksta līderis V. Uspaskichas - arī viņaa deklarētā īpašuma vērtība ir apmēram 9 miljoni eiro.

Visvairāk miljonāru Seimā cenšas iekļūt ar Lietuvas Zemnieku un Zaļo savienību - kopskaitā piecas personas, kam ir miljonāra statuss, citās partijās miljonāru skaits nepārsniedz četrus.

Atgādinām, ka Lietuvā Seima vēlēšanas šogad notiks 13. oktobrī.

Pasaulē

Kur pazūd munīcija Ukrainas armijai; kādēļ F-16 karā netiek izmantoti lietderīgi; kā FPV dronu lietošana ietekmē kara gaitu; amatpersonu nodevības; vai karam paredzamas drīzas beigas; kas notiek ar gūstā saņemtajiem Ukrainas karavīriem un kādēļ Krievijas militāristi izvaro bērnus – intervijas turpinājums ar Ukrainas armijas kareivi Juriju Armašu, kurš septembrī viesojās Rīgā.

Svarīgākais