Mūziķis Džons Bon Džovi izglābj sievieti, kura gribēja izdarīt pašnāvību

© Scanpix

Rokmūzikas leģenda Džons Bon Džovi palīdzējis kādai nelaimē nonākušai sievietei, kura otrdienas vakarā grasījās nolēkt no tilta Nešvilā Tenesī štatā ASV, raksta BBC.

Nešvilas policijas departaments dalījies ar video, kurā redzams grupas “Bon Jovi” solists pie gājēju tilta, kad uz tā nedroši stāvēja kāda sieviete, grasoties nolēkt.

62 gadus vecais Bon Džovi un vēl citi cilvēki runāja ar sievieti un palīdzēja viņai atgriezties atpakaļ drošībā, paziņoja policija. Bon Džovi atradās Nešvilā, lai filmētu mūzikas video. Policijas publiskotajā video redzama sieviete zilā tērpā, kas turas pie margām.

Viņai garām paiet vairāki cilvēki, kad Bon Džovi kopā ar vēl kādu cilvēku pieiet pie sievietes. Pēc tam dziedātājs sasveicinās ar viņu un pieiet pie margām. Pēc aptuveni minūtes Bon Džovi pieiet pie sievietes, un ar citas sievietes palīdzību pāris viņu nogādā atpakaļ uz gājēju celiņa uz tilta un Bon Džovi viņu apskauj. Dažas minūtes vēlāk policijas kadros redzams, ka Bon Džovi kopā ar viņu atstāj tiltu.

Svarīgākais